sábado, 13 de diciembre de 2008

Primera prova


L’Assemblea d’Estudiants d’Educació de la Universitat de València i les persones sotasignants denunciem la situació que descrivim a continuació:

Des de l’inici del curs acadèmic 2008/2009 els estudiants de segon i tercer d’Educació Social estem demanant un canvi d’aula, ja que l’aula assignada (la F 1.4 de la Facultat de Geografia i Història) no presenta les condicions adequades per al correcte desenvolupament de l’estudi.

- Concretament, allò que passa és:

  • Hi ha més estudiants matriculats que llocs a l’aula; a més molts estudiants no caben físicament als bancs.
  • L’aula no té una bona ventilació i fa molta calor.
  • L’aula no està preparada per a recursos audiovisuals: no funciona l’equip de so i no es pot veure la pantalla des de tots els punts de l’aula.
  • Les solucions que ens han donat fins ara no són efectives, ja que trasllada el problema a altres estudiants.

- Entenem que aquesta situació és fruit de la manca total de coordinació entre els diferents equips deganals i la poca comunicació amb els professors i els estudiants afectats.

- Considerem que la falta d’aules a la Facultat respon a un problema greu amb el finançament i ens preguntem com es pretén aplicar un pla d’innovació amb grups reduïts (en principi hauria de ser amb menys de 40 persones) quan no hi ha espai físic a la Universitat i no es preveu un augment d’inversió per solventar el problema.

Per aquests motius demanem:

  • Aules dignes amb capacitat per a tot l’alumnat, bona acústica, preparades tecnològicament i en les quals es puga canviar la disposició, adaptades a les necessitats d’una titulació com Educació Social.
  • Major coordinació i finançament per l’ensenyament públic. Açò no és un problema puntual. Si solucionem el nostre problema concret no es garanteix que en un futur altres estudiants no es troben en la mateixa situació.

Per tot açò exigim una solució concreta i immediata a la nostra situació i demanem que es posen en marxa els mecanismes necessaris per evitar altres casos pareguts.

No hay comentarios:

Publicar un comentario